Welkom op mijn hobbysite ( "Josť de borduurgek" )
 

home
naar hobby
badges maken
wc rol borduren
3 dimensioneel
downloads
borduursites

Alhoewel ik in Nederland geboren ben, groeide ik op in AustraliŽ. In 1969 kwam ik terug naar Nederland, waar ik Loek ontmoette. In 1973 ben ik met hem getrouwd en we kregen drie dochters. Inmiddels zijn wij grootouders van twee kleinzonen en vier kleindochters.

Mijn grote hobby, machinaal borduren, is wat uit de hand gelopen. Ik startte in 1994 met een Janome Memory Craft 8000 en in 1998 kwam de Bernina Artista 180. Via internet leerde men mij kennen als 'Josť de borduurgek'.

In 2002 organiseerde ik voor het eerst een beurs voor machinaal borduren, waar materialen werden gepresenteerd, gedemonstreerd en ook konden worden gekocht. De beurs wordt jaarlijks in april gehouden. In 2009 en 2010 kwamen er meer dan 1000 bezoekers !

In 2004 heb ik een bedrijf gestart (Borduur Wereld) en de semi-professionele 12 naalds borduurmachine van Happy aangeschaft. Een goede keus. In 2009 kwam de tweede erbij.        Voor particulieren, verenigingen en bedrijven borduur ik patronen, logo's en namen op bijvoorbeeld kado artikelen, handdoeken, sportkleding, bedrijfskleding en relatiegeschenken. 

En tussendoor pas ik ook nog geregeld op de kleinkinderen.