Welkom op mijn hobbysite ( "José de borduurgek" )
 

Home
Hobby
Badges maken
Downloads
Driedimensionaal
Toiletpapier

Alhoewel ik in Nederland geboren ben, groeide ik op in Australië. In 1969 kwam ik terug naar Nederland, waar ik Loek ontmoette. In 1973 ben ik met hem getrouwd en we kregen drie dochters. Inmiddels hebben we 7 kleinkinderen en 2 bonus-kleinkinderen.

Mijn grote hobby, machinaal borduren, is wat uit de hand gelopen. Ik startte in 1994 met een Janome Memory Craft 8000 en in 1998 kwam de Bernina Artista 180. Via internet leerde men mij kennen als 'José de borduurgek'.

In 2002 organiseerde ik voor het eerst een beurs voor machinaal borduren, waar materialen werden gepresenteerd, gedemonstreerd en ook konden worden gekocht. Daar was toen behoefte aan. De beurs, later uitgebreid met 'plotteren', werd één keer per jaar gehouden en vergde een intensieve voorbereiding. In verschillende jaren kwamen er meer dan 1000 bezoekers! Een aantal factoren leidde ertoe dat in 2018 de laatste borduur- en plotterbeurs werd gehouden.

In 2004 heb ik een bedrijf gestart (Borduur Wereld) en de semi-professionele 12 naalds borduurmachine van Happy aangeschaft. Een goede keus. In 2009 kwam de tweede erbij.        Voor particulieren, verenigingen en bedrijven borduur ik patronen, logo's en namen op bijvoorbeeld kado artikelen, handdoeken, sportkleding, bedrijfskleding en relatiegeschenken.